Onze werkwijze

Heldere communicatie

Bij Kamp Buitenland Verbouwingen houden we van duidelijke afspraken over kwaliteit, service en prijs. Voordat we aan de slag gaan, spreken we het project daarom graag van A tot Z met u door, onder meer aan de hand van bouwtekeningen en foto's. In onze offertes zijn de planning, exacte werkzaamheden, toegepaste materialen en afspraken over de betaling helder omschreven.

Materialen

Een deel van de materialen nemen we mee vanuit Nederland en de rest schaffen we tegen een zo scherp mogelijke prijs aan in Frankrijk of Hongarije. We werken bij voorkeur met een bouwdepot, dat we achteraf verantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk dat u de materialen zelf aanschaft.

Aan de slag

Met onze speciale bouwbussen komen we naar Frankrijk of Hongarije om het werk conform de gemaakte afspraken te klaren. We werken met vakmensen met de Nederlandse nationaliteit. We overnachten doorgaans op de bouwlocatie of elders in overleg met de opdrachtgever. Huub Kamp is tijdens het gehele project uw vaste aanspreekpunt.

Oplevering

Wanneer het werk gereed is, volgt de oplevering. Huub Kamp controleert samen met u of alle afgesproken werkzaamheden volgens opdracht zijn uitgevoerd. Daarna ontvangt u een financieel overzicht: het bedrag van de opdracht, reeds betaalde voorschotten, verrekening van meer- en minderwerk, verrekening stelposten, etc. We zijn btw-plichtig en dragen de btw af in Frankrijk en Hongarije. Geen gesjoemel, maar alles volgens de regels.

Service & garantie

Vanzelfsprekend voert Kamp Buitenland Verbouwingen alle werkzaamheden met de grootste nauwkeurigheid uit. Mocht er toch iets niet helemaal goed gaan, dan bieden we u service en garanties.