Kamp Buitenland Verbouwingen.

En daarmee betrouwbare Nederlandse kwaliteiten in La France en in Magyarország.

Wij zijn een Nederlands totaalinstallatie- en verbouwbedrijf en hebben onze contacten opgebouwd in Frankrijk en in Hongarije. Wij hebben zeer ruime ervaring met het uitvoeren van verbouwingen.

Onze doelstelling is om Nederlanders, die in Frankrijk of Hongarije een huis bezitten, van dienst te zijn met alle voorkomende verbouwingen en installatie-werkzaamheden. Wij bieden daarmee de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij Nederlanders wensen. Dit in tegenstelling tot de onzekerheid waarmee het maken van afspraken gepaard gaat met de aannemers in Frankrijk en Hongarije. Daarbij komt uiteraard het grote voordeel dat het communiceren in het Nederlands plaatsvindt. Dus: goede afspraken, geen misverstanden, geen teleurstellingen, maar met vertrouwen verbouwen.

Kortom: duidelijkheid over afspraken, kwaliteit, service, prijs.

Wij zijn in staat om uw huis in Frankrijk of in Hongarije waar nu een aantal belangrijke voorzieningen ontbreken, te voorzien van uw wensen op dit gebied. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een aansluiting op de riolering, een aansluiting op het water, gas of elektra, sanitaire voorzieningen, een keuken of een complete centrale verwarmingsinstallatie met cv-ketel en radiatoren.

Wij kunnen deze installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren maar ook alle bouwkundige werkzaamheden, zoals een muur verplaatsen, een deur plaatsen, een plafond isoleren en aftimmeren, het originele balkenplafond in ere herstellen, etc., etc.

Dus: alle werkzaamheden op bouwkundig-, timmer-, tegel- en installatie gebied zijn bij ons in vertrouwde handen!

Het spreekt voor zich dat alles uitgevoerd wordt volgens de laatste Europese regels en ISO normen. En zeker "duurzaam" zonder energieverspilling. Dit geldt voor onze manier van werken en het gebruik van de materialen maar zeker ook voor het eindresultaat zoals HR ketels, zelfdenkende thermostaten, waterzuining sanitair, hoge isolatie waarde, etc. En, dit zijn zichzelf terugbetalende investeringen!

Kijk in het menu bovenaan voor een kleine foto impressie van de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren.

Geïnteresseerd? Dan verwachten wij graag uw reactie!

U kunt ons bereiken via email: , mobiel: 06-13024310, en op afspraak op de Molenstraat 3, 3433CN, te Nieuwegein - uiteraard kunt u ook uw post hier naar toesturen.

Met vriendelijke groet,
Huub Kamp.